sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Päivitystä.

Poistin tuon listan Hoyjista joita minulla olisi, koska minulla on niistä vain muutama hengissä. Lisäksi minua häiritsi, kun olin liittänyt listan kasveihin linkkejä toisten kuvista. Näistä kasveista googlen kuvahaku johti sitten minun blogiin, niin kuin ne olisivat minun kuvia.

Viime talvena menetin suurimman osan kasveistani yli kaksi viikkoa kestäneen lomamatkan aikana. Juuri ennen matkaa kastelin kukat ja ajattelin niiden selviävän ilman kastelijaa. No olisivat luultavasti selvinneet, mutta kaikessa kiireessä unohdin verhot ja sälekaihtimet kiinni lähdön aamuna. Olivat siis yli kaksi viikkoa säkkipimeässä ja kosteassa mullassa.

Nyt keväällä olenkin tilannut uusia pistokkaita ja mopo on hieman karannut käsistä. Laitan jossain välissä listaa kasveista jotka olen tilannut tämän kevään aikana ja ehkä kuvaan ne myös, vaikka ei niissä paljoa ole nähtävää vielä, kun ovat pistokkaita. Pistokkaita olen saanut toisilta harrastajilta mm. facebookin kautta, traderasta ja Paul Shirleyn verkkokaupasta.

Kaikki posliinikukista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita facebookissa Suomen Hoya-harrastajat ryhmään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti